Hodnocení obchodu

4,8 14 hodnocení
5
13x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora Lucie Z. | 8.4.2021
Nejdříve jsem váhala, zda kalhotky objednat, ale bylo to mé nejlepší rozhodnutí. Co se týče samotných kalhotek, člověk ani neví, že je na sobě má. Příjemný materiál a k tomu ještě skvěle padnou. Mám je již ve všech barvách a byla to láska na první vyzkoušení. Při první objednávce jsem bohužel zvolila špatnou velikost, ale výměna proběhla bez problémů. Komunikace naprosto úžasná. Jeden kus jsem musela po nějaké době reklamovat - praskla mi totiž gumička v pase (stalo se to do 6 měsíců od zakoupení). Výsledkem je, že mi pošlou nový kus, což mě velmi mile překvapilo. DOPORUČUJI VŠEMI DVACETI !!!
KH Avatar autora Karolína Hanzlová | 8.1.2021
Velmi se mi líbí materiál i střih, ale co se mi nelíbí a proč zakoupené kalhotky vracím je guma v horním lemu, která je tenčí než lem samotný, takže v lemu cestuje a může se kdykoliv uvnitř zkroutit. Chtělo by to širší gumu, nebo alespoň přichycení, aby se nehýbala.
R Avatar autora Radka | 13.10.2020
Koupila jsem si jedny kalhotky na zkoušku, jak se mi budou nosit. Jsem překvapená, jak sedí, jsou krásně přiléhavé a pohodlné. Jedny by mi nestačily, takže následovala další objednávka. Nosím je do práce, na lyže i letní turistiku, fungují super v každém ročním období. Už jsem psala Ježíškovi, že mi chybí ještě ty modré a tělové :-).
I Avatar autora Ivet | 12.10.2020
Kalhotky jsou ze super příjemného materiálu a skvěle sedí. Díky širšímu lemu nahoře se dobře hodí i pod přiléhavější oblečení. Neškrtí, neškrábou, jsou mega příjemný na těle:)
K Avatar autora Karina | 4.10.2020
Zatím jsem vyzkoušela jedny kalhotky, ale už teď vím, že to nejsou moje jediné. Naprosto dokonalý materiál a střih, který nikde netahá. A web a instagram DOKONALÝ ❤️ na každý příspěvek či novinku se neskutečně těším. Vánoční dárky jsou u mě jasný ????
A Avatar autora Adéla | 29.9.2020
Skvělý materiál, kalhotky jsou pohodlné, ale zároveň vypadají moc hezky na postavě. Velmi dobře se mi nosí nohavičkový střih, který je ideální pod šaty :)
M Avatar autora Monika | 27.9.2020
Naprosto skvělé kalhotky. Strašně moc pohodlné a hlavně jsem konečně našla spodní prádlo na mé gynekologické problémy. Mohu jen doporučit.
V Avatar autora Veronika | 26.9.2020
Nejlepší kalhotky! Úžasně pohodlné, nejlepší volba na sport i na spaní! ❤
K Avatar autora Kristyna | 26.9.2020
Zakoupila jsem jiz nekolik bambusovych kalhotek a jsem s nimi opravdu moc spokojena! Nejvic mi sedi brazilky, ktere krasne tvaruji postavu a jsou prodysne, extra pohodlne a hodi se i pri sportu! ????
A Avatar autora Adéla | 26.9.2020
Střihy kalhotek a velikosti perfektně sedí. Ovšem nejlepší je na nich materiál, který je skvělý jak na běžné nošení, tak na sport. Určitě objednám další :-)
V Avatar autora Verča | 26.9.2020
Už nenosím jiné kalhotky, naprosto jsem si je zamilovala! Jsou z úžasného materiálu. Společně s mamkou můžeme všem jen a jen doporučit! :)
HM Avatar autora Hana Matúšová | 15.9.2020
Velmi příjemné a pohodlné kalhotky, kvalitní materiál, nejraději nosím na sport a jógu
A Avatar autora Aneta | 11.9.2020
Ty nejpohodlnější kalhotky na světě! Diky
KN Avatar autora Kuba Navrátil (Administrátor) 12.9.2020
Jsme rádi, že jste spokojená :)
K Avatar autora Kuba | 11.9.2020
Koupil jsem jako dárek přítelkyni a je naprosto nadšená! Pohodlný střih i materiál a navíc jsou ekologické. Přítelkyně vřele doporučuje :)
M Avatar autora Maiashop.cz (Administrátor) 11.9.2020
Jsme rádi, že jste spokojeni a děkujeme za pozitivní hodnocení :)
14 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení