Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radka | 13.10.2020
Koupila jsem si jedny kalhotky na zkoušku, jak se mi budou nosit. Jsem překvapená, jak sedí, jsou krásně přiléhavé a pohodlné. Jedny by mi nestačily, takže následovala další objednávka. Nosím je do práce, na lyže i letní turistiku, fungují super v každém ročním období. Už jsem psala Ježíškovi, že mi chybí ještě ty modré a tělové :-).
I Avatar autora Ivet | 12.10.2020
Kalhotky jsou ze super příjemného materiálu a skvěle sedí. Díky širšímu lemu nahoře se dobře hodí i pod přiléhavější oblečení. Neškrtí, neškrábou, jsou mega příjemný na těle:)
K Avatar autora Karina | 4.10.2020
Zatím jsem vyzkoušela jedny kalhotky, ale už teď vím, že to nejsou moje jediné. Naprosto dokonalý materiál a střih, který nikde netahá. A web a instagram DOKONALÝ ❤️ na každý příspěvek či novinku se neskutečně těším. Vánoční dárky jsou u mě jasný ????
A Avatar autora Adéla | 29.9.2020
Skvělý materiál, kalhotky jsou pohodlné, ale zároveň vypadají moc hezky na postavě. Velmi dobře se mi nosí nohavičkový střih, který je ideální pod šaty :)
M Avatar autora Monika | 27.9.2020
Naprosto skvělé kalhotky. Strašně moc pohodlné a hlavně jsem konečně našla spodní prádlo na mé gynekologické problémy. Mohu jen doporučit.
V Avatar autora Veronika | 26.9.2020
Nejlepší kalhotky! Úžasně pohodlné, nejlepší volba na sport i na spaní! ❤
K Avatar autora Kristyna | 26.9.2020
Zakoupila jsem jiz nekolik bambusovych kalhotek a jsem s nimi opravdu moc spokojena! Nejvic mi sedi brazilky, ktere krasne tvaruji postavu a jsou prodysne, extra pohodlne a hodi se i pri sportu! ????
A Avatar autora Adéla | 26.9.2020
Střihy kalhotek a velikosti perfektně sedí. Ovšem nejlepší je na nich materiál, který je skvělý jak na běžné nošení, tak na sport. Určitě objednám další :-)
V Avatar autora Verča | 26.9.2020
Už nenosím jiné kalhotky, naprosto jsem si je zamilovala! Jsou z úžasného materiálu. Společně s mamkou můžeme všem jen a jen doporučit! :)
HM Avatar autora Hana Matúšová | 15.9.2020
Velmi příjemné a pohodlné kalhotky, kvalitní materiál, nejraději nosím na sport a jógu
A Avatar autora Aneta | 11.9.2020
Ty nejpohodlnější kalhotky na světě! Diky
KN Avatar autora Kuba Navrátil (Administrátor) 12.9.2020
Jsme rádi, že jste spokojená :)
K Avatar autora Kuba | 11.9.2020
Koupil jsem jako dárek přítelkyni a je naprosto nadšená! Pohodlný střih i materiál a navíc jsou ekologické. Přítelkyně vřele doporučuje :)
M Avatar autora Maiashop.cz (Administrátor) 11.9.2020
Jsme rádi, že jste spokojeni a děkujeme za pozitivní hodnocení :)
12 položek celkem